Voksing, julebord og mandagshygge <3

Hei dere, hvordan har dagen deres vært? Denne uka startet så fort at gårsdagen bare fløy unna.  Jeg startet dagen med en liten roadtrip til Mandal sammen med to venninner for litt shopping og hygge før jeg skulle på jobb i Flekkefjord. Jeg sovnet like etter at jeg hadde publisert innlegget om tatoveringen og våknet ikke før klokken 12 idag, så jeg har iallefall fått sovet godt ut, det trengtes for å si det mildt.

Jeg var invitert til julebord hos ei venninne i helgen som var, og i den anledningen hadde jeg en time til voksing hos Nancy på Linettshudpleie sist torsdag. Jeg har vokset meg fast hos henne helt siden 2015 og er alltid like fornøyd. Hun er så dyktig og utrolig koselig. Vanligvis er det kun braziliansk jeg tar, men denne gangen tok jeg legger og lår også. Jeg er så lei av den barberingen selv, rett og slett. Jeg har gjort legger og lår en gang tidligere da jeg reiste til Rhodos i fjord, men i og med at det må gro ut litt hår før neste time så fikk jeg helt noia. Jeg takler jo ikke hår, og må helst ha det helt glatt 24.7, men nå som det er vinter og jeg er single af så passer denne voksingen ganske bra. Jo flere ganger det vokses, jo mindre hår vokser det ut, så da er jeg ganske klar til sommeren, tenker jeg!

Jeg får stadig spørsmål om ikke det er kleint å vokse seg braziliansk og det syntes jeg virkelig ikke, men det har nok mye å si hvem man går til og opplevelsen man får av det, for min del så tenker jeg ikke over det. Nancy er så profesjonell og flink, dessuten er det over på knappe 10 minutter.

Dersom dere har noen spørsmål angående voksing er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg svare på alt 🙂

Akkurat nå er jeg på jobb i Flekkefjord igjen, så jeg håper dere får en fin dag videre så lenge <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg